Allergi och halt häst

Fröken Freja Fröken Freja

11 Mars

Usch, vad man kan må pissigt av allergin. Det känns som om man har influensa, bara det att man absolut inte kan tänka. I går var planen att inte ta kortisontabletter, vill helst inte ta det,  men inför lektionerna var det bara att slamma ett gäng, då jag insåg att jag inte kunde göra ett bra jobb med ett värkande huvud som var fullt med bomull.

Idag var det bara att proppa i sig ett ännu större gäng, för när Ida tog in Eskil igår för att ridas var han halt........

Inte superhalt, men klart halt.....

I panik ringde jag underbara Brunmåla och fick en tid kl 10 i dag, dessutom med min favoritveterinär Ulrika Lagerqvist.

Eftersom det kändes att det var bra att kunna ta sig till och från veterinären utan att snurra bort mig och inte kunna tänka, var det bara att tanka på med kortison och huvudet var helt klart fram till fyra i eftermiddag, då slutade tabletterna att verka, så nu vet ni var dagens stavfel kommer ifrån.

Längtar efter min spruta i morgon.

Eskil då, det viktigaste av allt.... vågar nästan inte skriva det, för vi hade en sådan otrolig tur. En liten sten har kilat in sig mellan skon och sulan, tryckt mot sulan och gett en hovböld. Den var inte stor, men det hade blivit en fistelgång in, så nu får vi hålla tummarna. Nu är grabben gipsad och ska stå inne i fyra dagar, men det scenariot är så mycket bättre än många av dom som snurrade i min hjärna i natt.

Hoppas nu att det inte blir några komplikationer.

Ibland har man tur, inte ofta, men ibland.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-