Varje år......

Freja jobbar på datorn. Freja jobbar på datorn.

6 Mars

Varje år vid den här tiden får jag för mig att jag håller på att bli utbränd. Kroppen känns tung och helt omöjligt trött. Jag blir tungandad, trots mina astmamediciner, och tycker att allt är lite allmänt grått och tråkigt. Mina muskler är också trötta och jag blir öm i dom mycket lättare. Näsan rinner....

Varje år konstaterar jag att jag är en komplett idiot, som inte kommer ihåg att det var likadant förra året och jag då kom fram till att det var min vårallergi, som hade satt fart och som jag hade glömt igen. Undrar vilket år jag ska lära mig att komma ihåg det?

Då bokar man en tid hos sin favoritdoktor, får en liten kortisonspruta och vips, så är jag inte utbränd längre!

Totte var på träning idag och han är SÅ duktig! Tänk vad ett stort hjärta räcker långt! Han stånkar och tar i för kung (snart drottning) och fosterland. Piruetterna är ganska ok, lite stora, men rätt (till skillnad från sin lille svarte lillebror, som bara gör dom...... när han känner för det). Serierna.....ja, vad ska jag säga, tror dom funkar till maj, men helt okomplicerat är det ju inte :-)

Han är verkligen en fantastisk häst!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-