PS kandar

Esther i sitt PS träns och pannband från Wistdesign. Esther i sitt PS träns och pannband från Wistdesign.

4 Mars

Nu på GHS kunde jag inte låta bli att köpa ett PS kandar. Jag har ju haft ögonen på dom länge och varit väldigt nyfiken på dom. Jag tycket visserligen att dom är snygga, men framförallt verkar det vara en vettig lösning på nackstycket. Vissa nackstycken ser så klumpiga ut, men det här ser elegant, men vettigt ut.

Sagt och gjort, jag köpte ett....

Analys: Eskil, ingen jätteskillnad, men han var väldigt snygg i det!
                 Totte, now we are talking! Nu var det skillnad! Mycket mer avspänd i nacken och vad händer när man får loss nacken? Jag fick tag på bakbenen ännu mer och galoppen blev super! Det är klart att inte alla problem löstes av ett annat nackstycke, men det var en markant skillnad.

Helt fascinerad..... trodde inte jag skulle märka något på någon häst.

Tycker det är så kul när människor vågar testa att ta fram något nytt. Nu är det inte bara PS som har provat sig fram med nya nackstycken, utan andra märken är också inne på det spåret, men en snygg marknadsföring och snygga produkter (förhållandevis ok priser), har gjort att dom sticker ut och varför inte premiera det? Dom har en bra affärsidé och marknadsför den på ett bra sätt. Plus att, som jag redan har skrivit, passformen är bra på tränsen, så många hästar kommer att bli glada :-)

Mer PS åt folket!

För övrigt fick jag och Eskil ett superpass för Lars idag. Fick jättebra hjälp med byten och slutor, har sådan tur som har så bra tränare i mitt och hästarnas liv.  Lars , Jennie och Tinne, kan det bli bättre......

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-