Göteborg horse show

Freja blev glad när jag kom hem. Freja blev glad när jag kom hem.

2 Mars

I går kom vi hem från Götebotg och vi har haft en väldigt trevlig resa. Vi har shoppat, både hästsaker och lite vanliga kläder. På kvällarna har vi ätit gott, suttit och pratat över varsinn drink och sedan lagt oss i vettig tid. Tror det här var vad både jag och Jennie behövde!

Det var kul att vara i Scandinavium och Göteborg igen, efter så många år. Jag hade glömt vilken trevlig arena det är, trots at den är så stor, så känns den liten och intim. Mässan däremot var väldigt stor. Inte som Falsterbo, men mycket större är Globen. Det kändes dessutom på något sätt, som om det var lättare att hitta saker till bra priser där. Kanske för att det var lättare att överblicka mässan här, än det brukar vara i Globen, där det mesta bara känns rörigt. Ska bli intressant att se hur det blir på Friends i höst när Stockholm Horse Show flyttar dit.

Det var kul att se svenskarna rida och jag tycker att dom alla gjorde ett bra jobb. Patrik visade Toy Story på ett mycket bra sätt, men fick lite småfibbel här och där. Bitvis hade han honom i lite lägre form, såg ut som om hästen var lite spänd ibland, men däremellan var formen super. Otroligt skickligt ridet att kunna reglera formen sådär, men det var kanske just den bitvis lägre formen som kostade honom vinsten.

Men, så han rider!

I går hade vi en liten födelsedagsmiddag för mig, efter att Robert hade hämtat mig vid tåget. Jag fyller ju år i morgon, så vi firade lite igår. Idag skjutsade jag Robert till Arlanda, han ska åka över till USA en vecka, så han är inte hemma i morgon när jag fyller, så jag och Viktor får äta tårta i morgon :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-