Ny designmall

Eskil och Esther Eskil och Esther

25 Februari

Hemsida 24 har länge talat om att man måste byta till en ny mall för hemsidan. Jag har trivts med den gamla och därför envisats med att behålla de, har gillat att den var enkel och ren. Häromdagen kom det återigen ett mail och den här gången var dom lite tydligare.... om jag inte bytte mall för sista februari, så skulle jag inte längre kunna göra ändringar eller inlägg.

Det var bara att bita i det sura äpplet och byta mall. Är inte helt nöjd med den här, så jag kanske kommer att experimentera lite med olika mallar, ni får gärna säga vad ni tycker.

I fredags var det årsmöte och gala på Ekeby Ridsällskap. Det var första året som årsmötet hölls i den här formen och det var ett väldigt trevligt initiativ. Dom hade även en del nyinstiftade pris att dela ut, bland annat "årets dressyrryttare", som jag fick den stora äran att ta emot :-)

Annars har det varit en lugn helg och nu känns det som om jag bara går och längtar efter att jag och Jennie ska rymma ner till Göteborg i morgon och gå på GHS.

När jag växte upp i Falköping åkte vi flera gånger till Göteborg och såg på tävlingarna, men dom sista 25 (?) åren har jag inte varit där, så det ska bli så kul. Vi ska bo på ett bra hotell (superior rum), dricka drinkar och prata. Sedan kanske vi ska titta på lite hästar också!

Jag tar inte med mig datorn, utan bara Ipaden, så det blir nog inget skrivet förrän på lördag, när vi kommer hem.

Ha det bra tills dess, för det ska jag ha!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

  • Anne-Carin » ps kandaren:  ”Med andra ord borde det ingå simning i dressyrprogrammen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-