20 Februari

I dag har jag varit hela dagen på AGRIA-möte inne i Stockholm, så det blev inget ridet idag, men i går hann jag igenom alla tre mina.

Eskil fick bara jogga, har blivit mycket för honom ett tag nu.

Esther blev jättefin på slutet, men det vore bra om hon kunde sluta ha tendensen att hon vill vinka till publiken med framtassarna i början av passet. Jag är i och för sig helt övertygad om att det kommer att ge sig, för hon är så ridbar för övrigt, men det får gärna ge sig snart....

Stora stjärnan igår var Totte. Han gjorde två diagonaler med stora, fina och rena byten. Än så länge blir det bara tre, men det börjar kännas som att det är inte alltför lång borta att vi ska kunna göra fler.  

Han känner verkligen mig, för när han hade gjort sina diagonaler och fick sitt beröm, så skrittade han självmant på lång tygel bort till avsittningshörnet och stannade nöjt och väntade på att jag skulle klappa och sitta av. Det är klart att han inte får ta egna initiativ, men när han var så uppenbart nöjd med sig själv och så tydligt visade att han hade gjort något riktigt bra, så var det bara att sitta av, ge godis och låta honom fortsätta att vara så nöjd med vad han hade åstakommit.

Saken är den, att mina hästar blir nog lite programerade där. När dom har varit riktigt duktiga, så bryter jag gärna passet och låter dom komma ihåg hur bra allt slutade. Då får man ofta med sig det "braiga" till dagen därpå. Tror att det är superviktigt att dom får känna sig duktiga!

Vem vill inte vara duktig, folk som fä :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-