Underbare Eskil.

Eskil, jag och Tantkalas-Maggan. Eskil, jag och Tantkalas-Maggan.

18 Februari

Idag hamnade jag och Eskil lite hastigt och oplanerat på en programridning för duktige Gustav Svalling på fantastiska Ålspånga Gård, nere i Sörmland.

Det var nog ett av dom mest vilsamma ridhus jag ridit i, bra underlag, mjukt ljus och.... helt enkelt behaglig miljö. Gustav kommer dit regelbundet, men han kommer närmre än så, så det var nog en engångsföreteelse, men väldigt kul att ha fått se en så fin anläggning.

Eskil hade ju vilat både söndag och måndag, men kändes trots vila och lång resa både mjuk och fin. Vi fick mycket beröm av Gustav och han tyckte att det var en mycket snygg häst, som på slutet till och med uppgraderades till "en underbar häst" :-)

Han tyckte att bytena inte var något att bekymra sig för och det känner jag också, att det är snart ingenting att ens fundera över. Idag var dom rena och en del stora och fina med fin gest. Det tar sig sa pyromanen.

Nackdelen med den här trevliga resan var att jag bara hann rida Totte här hemma innan "hoppmaffian" tar över på tisdagarna. Han var ganska fin, men kändes lite stum, tror han börjar bli pälsöm, det slår ju till varje vår och är ett säkert vårtecken!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-