Foto Fanny Lidhström Foto Fanny Lidhström

14 Februari

Jag har några bloggare som jag följer och som jag tycker är kul att läsa. Det finns ju lite olika sätt att ha en blogg och dom jag följer är alltifrån en vanlig normal "bonnblogg", som jag har, till riktiga proffsbloggare. Jag kan egentligen inte säga att jag tycker att vare sig det ena, eller det andra är roligast att läsa, allt hänger ju på om det som står på bloggen är intressant...

Ibland tittar jag på hur man ska göra för att få fler läsare eller tjäna pengar på bloggen, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.

Jag måste i vilket fall som helst, vara en väldigt dålig bloggare, för när jag läser hur man ska göra, så är det ett faktum, jag gör inget av det. Man ska ha slagkraftiga rubriker..... hm, ajdå, jag har ingen rubrik..... Man ska länka till andra bloggare.... det skulle iochförsig kanske vara trevligt att göra. Man ska ha reklam och vara anmäld hos reklammakare, så att folk kan hitta bloggen via reklamen. Har man dessutom tur så klickar folk på reklamen i bloggen och då kanske man tjänar hela... typ... två kronor i månaden. Man kan ha tävlingar på bloggen..... ja, men det låter ju ganska kul, det måste jag fundera på.

Låter jobbigt att vara en bra bloggare, kanske ska vara kvar på min nivå :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-