Fröken Freja Fröken Freja

12 Februari

Idag var jag och Eskil iväg och red ett genrep inför helgen, det var programridning på Högdalens Gård för Lars Andersson.

Jag älskar verkligen att rida för Jennie, men Lars är så bekant och jag litar så 100% på honom (litar på Jennie också!) och det är så skönt att vi kan varandra så väl. Utan honom är det mycket som jag gjort, som aldrig hade blivit gjort.....

Hursomhelst, så fick vi jättebra hjälp och allt var bra..... utom bytena. Idag hade vi svårt att byta galopp igen..... mupp.

Som tur var, så sa Lars att även om jag måste bryta av, så ligger vi på plus och han brukar ha rätt.

Sedan for jag hem och hade mina lektioner. Jag fick även höra en hiskelig historia om hur vuxna hade mobbat en tonåring i grannstallet, varför gör människor så?

Jag pratade även med en mycket god vän idag, som står i ett stall på andra sidan stan och hon berättade att det var så lugnt och skönt där, för alla betedde sig som vuxna......

Vad är det med stallmiljö som kan ta fram dåliga sidor hos folk och få vuxna människor att säga "vi hälsar bara på vissa utvalda".

Inte konstigt att det blir krig ute i världen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-