Esther i sitt Perfect Sit-träns. Esther i sitt Perfect Sit-träns.

6 Februari

Jag och Eskil hade en jättebra träning för Jennie idag, la upp en liten snutt på FB, för er som vill se. Nu blandar han jättefina byten, med skruttbyten, men tanken är ju att han bara ska byta jättefint så småningom :-)

Esthers sår börjar läka och jag red henne en stund idag. Mitt Perfect Sit träns kom i måndags, så det var premärturen. Jag vet att många av er är nyfikna på hur mycket man märker av tränset. På nätet kan man läsa fantastiska rescentioner där man får höra i princip hur en lätt Ö häst snabbt förvandlas till ett GP ämne (ironisk), med detta fantastiska träns.....

Vad tyckte jag då?

Jo, passformen är verkligen mycket bra och jag tror att det är det som är hela grejen. Lädret är mjukt och tränset känns väldigt lätt. Min teori är att det här tränset är väldigt lätt att få att sitta bra, så med andra ord, om man märker en fantastiskt stor skillnad, så misstänker jag att det tidigare tränset satt fantastiskt dåligt.

Är det prisvärt? Absolut!

Det är ett väldigt fint träns som känns gediget och är snyggt. Jag tror att nackstycket är en jättebra lösning och jag kan glatt rekomendera det.

Men, jag tror att den stora vinningen med det är, som sagt var, att även om man tycker att det är svårt att passa in ett träns, så kommer man att lyckas med det här, på grund av dess passform.

Så, jag tror att vi kan få väldigt många mycket gladare hästar ute i landet, med det här tränset.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-