3 Februari

Vilken helg.....

Jag skulle förklara för min kompis Ewa vad jag hade haft för mig i helgen och insåg att jag har gjort absurt mycket och hur jag fick ihop det (nästan) har jag ingen aning om. Det som är roligast att skriva om är iallafall att jag ridet kurs för Paul Fielder igen. Som sagt var, en mycket intressant man.

På lördagen fick Eskil gå och på söndagen Totte.

Esther är fortfarande halt av såret hon fick förra veckan. Det såg lite bättre ut och var lite mindre svullet idag, men är det inte bättre i morgon, så får det bli penicillin.

På lördagkvällen var jag och Robert och såg Weronica Maggio på Hovet. Det var verkligen en helt suverän konsert. Vi såg ju henne på Berwaldhallen förra året och det var en magisk upplevelse, med vacker röst, vacker musik och ett känligt handlag, som fick hela konserten  att skölja över en. Nu undrade jag hur man skulle kunna få till det med samma artist på Hovet?

Men, se, det gick alldeles utmärkt!

Fullt ös och en lång kavalkad av kända låtar. Tror det bara var två, som jag inte kände igen!

Hennes röst är verkligen helt unik.

Ser fram emot att få se henne igen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-