30 Januari

Idag var jag och Eskil på en jättebra träning för Jennie.

Bytena fungerar bättre och bättre, ibland är dom riktigt bra och bäst är dom efter piruetterna, när han kommer ihop sig lite till. Känns så skönt att "bytesspöket" börjar försvinna.

Totte däremot var stel som ett kassaskåp idag. Det märks att han inte har kommit igång i kroppen ännu, utan känns stel och lite tråkig i vänstersidan vissa dagar, för att vissa dagar vara nästan som vanligt. Det får väl helt enkelt ta den tid det tar att få igång honom igen, huvudsaken är ju att han mår bra!

Väglaget var lite "så där" att köra i i dag. Snön yrde och det blåste riktigt ordentligt. Jag fick ett möte på en liten väg och givetvis var det en långtradare..... med släp. Jag körde åt sidan, så gott det gick och han fick rulla, men, jag svär, det var bara två centimeter till godo. Hu! Jag kom fram och jag kom hem, men det tog ungefär dubbelt så lång tid mot vad det brukar att göra.

Egentligen ska man inte ge sig iväg med släp när man är tveksam och jag var riktigt irriterad på mig själv för att jag är så envis och åkte, men jag fick ju en superträning som tur var och kan ursäkta idiotin med det.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-