Foto Fanny Lidhström Foto Fanny Lidhström

28 Januari

Efter att jag hade skrivit mitt inlägg igår, så ringde telefonen (tror inte det finns något samband) och det var min domarutbildare Roger "Roggan" Olsson. Tydligen så var det så att provet hade gått alldeles utmärkt!

Skönt!!!!

Det enda han hade att anmärka på var att jag var lite snål på en fråga där man skulle skriva vad man ville sätta för poäng om si och så hände. Jag ville ha en 4, men det tyckte Roggan var lite snålt, en 4,5 eller 5 skulle det vara...... Det kan jag leva med, jag skrev trots allt sju sidor och om det var största problemet, så känns det som om jag redde ut det ganska så bra :-)

Det som inte är så kul är att jag haft migrän idag.

I fredags när jag höll lektioner frös jag riktigt ordentligt och eftersom jag alltid står snett med huvudet när jag undervisar (jag vet, man ska inte göra det), så resulterade det i en begynnande nackspärr på lördagen som blommade ut i full skala i söndags. I går red jag och hade mina lektioner som vanligt, men förmodligen ligger en nerv i kläm, för idag kom migrän och ordentliga synsrörningar.

Blev inget ridet idag.

Jag har inte tid med detta. Tävlingssäsongen är snart i gång och hästarna behöver gå. Under säsongen hamnar jag alltid i det läget att jag inte vill att någon annan ska jobba hästarna och jag känner redan nu att den instinkten börjar triggas igång. Speciellt på Eskil där första start bara är två veckor bort.

Jag har fyra att rida i morgon och lektioner, men sen kommer tack och lov min massör ut på kvällen. Sällan har jag väl längtat så mycket efter en människa (förutom Robert och Viktor)!

Tills dess knaprar jag Brufen och kladdar Voltarensalva.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-