Wirren och Freja Wirren och Freja

27 Januari

Det är egentligen helt otroligt att man kan missköta en blogg, så som jag gör, och ändå ha så många trogna läsare....

Jag råkade gå in på statistiken (händer inte så ofta) och såg att väldigt många av er är inne varje dag, även dagar som jag inte skriver.

Usch, jag fick lite dåligt samvete, för jag tycker ju att det är kul att så många följer bloggen.

Jahaja, det är väl bara att ta sig i kragen :-)

Jag glömde förresten att berätta om Freja, vårt lilla underbara nytillskott till familjen. Hon blev kastrerad förra tisdagen och allt såg bra ut. På måndagkvällen tyckte jag att hon såg lite svullen ut, men ingen fara. På tisdagen skulle hon hoppa upp på diskbänken (får hon absolut inte!), men halvvägs upp kom hon antingen på att det var förbjudet, eller också så gjorde det ont. Hon landade på sidan och sedan var det blod överallt.

Jag brukar vara ganska kall i sådana situationer, men jag hade inte hunnit äta frukost och det var ju FREJA, min lilla prinsessa, så jag blev alldeles skakig och illamående. Efter en snabb tur till kliniken konstaderades det att det samlats blod och vätska under huden och dom fick öppna igen och göra rent. Resultatet blev att nu är det ytterligare 10 dagar till innan stygnen tas och hon kan gå ut igen, plus att hon har fått äta penicillin.

Stackarn :-(

Måste bara skryta lite över Eskil, han piruettar plötsligt som en kung.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-