26 Januari

Jag har bestämt mig för att när jag känner för att skriva, då skriver jag. Annars får det helt enkelt vara. Hoppas det är ok med er?

Nu i veckan så var jag och skrev upp för domare. Det var med skräckblandad förtjusning som jag gick dit. Det var så länge sedan sist som jag läste till en tenta och jag måste säga, att det var riktigt kul att sitta och "råplugga" igen. Det som var skrämmande var att det kändes som om jag hade koll, då undrar man alltid vad man har missat.....

Jag tror faktiskt att det gick väldigt bra, men vet, det gör jag inte förrän i Mars, för då får vi besked. Sedan är det en uppdömning kvar också, men den är jag mindre spänd inför. Där vet man vad som komma skall, men på provet hade man inte en susning.

Totte håller så sakta på och kommer igång. Det är lite stelt och kantigt, men blir allt bättre och bättre. Eskil är superfin just nu och hans säsong startar snart. Vi börjar med en Msv B:2 och ser var han säger om att byta på tävling.

Den som har ställt till bekymmer är Esther. Hon fick kolik och fick tillbringa en natt på sjukhus. Hon var arg som ett bi när jag skulle hämta henne. Hon hade ju inte fått någon mat på det där usla stället! Som vanligt var jag själv när hon skulle hämtas och hon skulle givetvis inte gå in i trailer. Hon stod på bakbenen och tramsade för fulla muggar. Sedan såg hon hade jag hade lite hö i handen och schwooop sa det, så var hon inne.

Jag har dessutom sålt en sadel och köpt en till Antarés Concept.

Har insett att dom är helt UNDERBARA!

Så nu har jag två :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-