Dålig bild, fin häst! Dålig bild, fin häst!

9 Januari

Idag fick Esther åka på sitt livs första "riktiga" träning.

Det har varit så mycket bekymmer och konstiga hältor, som vi inte riktigt har fått grepp på, så under ett och ett halvt år har hon mer eller mindre stått, blandat med korta igångsättningar..... för att snabbt bli halt igen.

Nu hoppas vi att hon ska hålla sig fräsch, för hon är ju min lilla prinsessa och jag har varit så ledsen över att hon inte har mått bra. Vi har ju själva fött upp henne och det har varit så roligt att se henne växa upp.

Ibland när man rider så kan hon vara en riktig spelevink och gramanen är på för att hennes matte tycker bättre om när hon har fyra fötter i backen, inte två. Sedan kan vi bocka ibland också, vilket har gjort att jag in i det längsta har väntat med sporrar. Hon är  egentligen aldrig dum, utan bara lite tonåring, för hon tycker ju egentligen att det är superkul när man rider. Hon är nog den mest positiva häst jag har stött på.

Men idag skötte hon sig fantastiskt!

Till och med när hon blev trött uppförde hon sig (nästan) och hon var trött men fin att rida på slutet av passet. Nu behöver hon bara stärkas mycket och hållas hel (!), så blir det nog bra.

Min lilla Esther!Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-