The Grove i LA The Grove i LA

11 November

Det börjar bli dags att börja ta sig hemåt igen. I morgon kl 17 går planet och jag längtar hem. När jag är borta saknar jag alltid alla djuren och Viktor, men man håller det i schakt. När hemresan närmar sig blir alltid saknaden större och det är nog en självbevarelsemekanism, för hur kan man vilja lämna underbara Californien och åka hem till regn, rusk och, hemska tanke; snö......

Jag tycker verkligen inte om vinter.

Förmodligen beror det på att jag har ett jobb där jag tillbringar större delen av min arbetstid ute, men jag gillade aldrig vintern när jag var liten heller.

Här har dom redan börjat julskylta och det är konstigt att komma gående i shorts och linnen, när man plötsligt har ett tomtehus och massa renar framför sig.

Vi har haft väldigt sköna och lugna dagar, har ätit fantastisk (FANTASTISK) mat och tagit det lugnt. Kroppen känns helt annorlunda nu när jag inte har ridit på över en vecka. Igår gjorde jag yoga för första gången på jättelänge och jag har träningsvärk på ställen som jag inte brukar ha träningsvärk på idag :-)

Det ska bli så skönt att få komma hem och sätta fart på fyrfotingarna där hemma!

Men först har vi en middag kvar.....

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-