Foto Fanny Lidhström Foto Fanny Lidhström

30 Oktober

Nu är det snart dags att köra igång med vinterplaneringen i lugn och ro. 

Det är alltid lika skönt när tävlingssäsongen är över och man kan få träna på och både förbättra och stärka. Båda grabbarna har uppnåt sina mål under säsongen. Totte är kvalad för Msv A och Eskil för Msv B.

Eftersom Eskil har strulat med bytena, så bestämde jag mig för att han fick kvala i Msv C, så vi kunde ta bytena i lugn och ro över vintern. Jag tror att det beslutet var klokt på flera sätt, för han har blivit starkare och mer samlad under hösten. Han avslutade med en 5.e placering i hård konkurrans på Strömsholm förra veckan och nu har vi bytt galopp igen ett par dagar...... och se där..... nu fungerar det.

Esther tuffar på och blir starkare och säkrare för varje pass. Nu kanske hon inte längre känns som en treåring, utan snarare en lite riden fyraåring. Men, men, huvudsaken är att hon håller sig frisk, så kanske hon hinner ikapp sig själv snart.

Alla tre ska få en lite lugnare period nu innan allt kör igång på allvar.

Vi åker till New York på fredag. Robert ska göra ett nytt försök att springa New York Marathon. I år borde det inte bli inställt i sista minuten, som förra året, eller?

På tisdag fortsätter vi till Los Angeles. Robert behöver dit på lite möten, så jag ska passa på att vila upp mig och äta god mat. Tror att både jag och grabbarna är lite slitna efter en intensiv höst, så dom får gå och strosa i skogen här hemma, under tiden som jag sitter och tar en mimosa i solen.

Kommer att bli så skönt.

Jag tar med mig datorn, så jag ska försöka att vara duktig och skriva lite då och då.

Mina föräldrar kommer upp och ska vara djur- och husvakt, ingen semester för dom :-)

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-