Freja Sötgök Freja Sötgök

26 Oktober

Jag kan inte låta bli att fascineras av hur en del hanterar sina bloggar. Faktum är att jag måste erkänna att jag tycker att det är ganska kul att läsa vissa utvalda bloggar, en del hästrelaterade och några inte. 

Proffsen håller sig alltid på rätt sida av dom osynliga gränser, som ändå finns i bloggandet. Medans vissa andra använder sig av bloggen för att bli av med frustration mot livet och folk omkring sig.

Då kan jag inte låta bli att undra, att den första kategorin skriver för att dom vill, och vet, att andra människor läser, är uppenbart. Men kategori två? På något sätt känns det som att dom tycker att det är legitimt att skriva av sig saker som kanske trots allt vore bättre om det blev kvar inne i huvudet, istället för att sättas på pränt.

Varför tycker man att det är ok, att på en offentlig blogg och under tryckfrihetens tak, skriva saker som är både elaka och småsinta, för att sedan tycka att folk är dumma när dom reagerar på det skrivna ordet......

Jag tycker om när folk reflekterar och har åsikter i sina bloggar, det gör det hela mer personligt, men jag tror att en del av dom avslöjar saker i sin personlighet, som inte gagnar dom.

En blogg som jag gärna läser och njuter av är Jennie Hammars blogg från Los Angeles. Det märks att hon är journalist, för bloggen är välskriven och det är mycket bilder, både personliga och bilder på Los Angeles, som ju ligger mig varmt om hjärtat efter att ha bott där i två år.

Apppropå Los Angeles, så ska vi snart dit igen, åh vad jag längtar...

I går fick jag jättegoda bullar av en elev, jag blev väldigt glad :-)

Hemlagade bullar! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-