Foto: Fanny Lihdström Foto: Fanny Lihdström

21 Oktober

På helgen försöker jag alltid att få en hästfri dag. Med åren har jag lärt mig att man måste få en paus då och då för att fortsätta att tycka att det är kul. Ibland under tävlingssäsongen blir det häst varenda dag och då är det ok för att man har ju ändå tävlingarna som mål, men när det lite lugnare perioder så måste man komma ifrån det någon dag, eller två.

Nu är visserligen inte tävlingsperioden slut, utan jag har två tävlingar kvar, onsdag och söndag, men sedan är tack och lov säsongen slut....

Tack och lov är det faktiskt. Desto äldre jag blir, desto mer inser jag att även om tävlingarna är målet, så är det faktiskt tränandet som är det roligaste. Visst är det kul att tävla när det går bra, men det är ändå att känna utveckling och styrka, som är det bästa.
Just nu tränar alla tre hästarna fint och det känns kul att nu snart få en lugn träningsperiod, för att sedan ha tre fina hästar att tävla på tre olika nivåer i vår.

Ser fram emot att få se hur dom är då :-)

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-