Gunilla Byström med fina Vectra. Gunilla Byström med fina Vectra.

17 Oktober

Måndag och tisdag var jag på Strömsholm på kurs för alla B-tränare.

Dom senaste åren har Lussan haft en kurs varje år och det är så kul att se samma ryttare om igen. Man ser hur ekipagen har utvecklats, men den här gången fick vi även se ett par ekipage, som inte Lussan "kunde". Hon tog sig an dom och efter en stund kunde man se en klar förbättring på båda ekipagen.

Skickligt gjort!

En av dom bästa sakerna med att vara B-tränare är att man har så duktiga kollegor att ha ett utbyte med. Det blir många (och ibland lite hetsiga) diskussioner framförallt vid middagen på kvällen. Vi tycker inte alltid lika, men det är bra, för då får man fundera på varför man tycker som man tycker. Läget är ju dessutom så att man har väldigt stor respekt för alla dom andra som sitter där i rummet. Det är så otroligt mycket kunskap och erfarenhet samlat där.

Fantastiskt!

Den här gången blev det lite diskuterande om alla bett som numera har godkänts i TR. Vi var inte helt överens om det var bra, för man slipper se folk sitta och dra i munnen på hästarna, eller om det är bättre att dom lär sig rida korrekt.....

Jag vet var jag står i diskussionen..... och det vet nog alla mina elever också :-)

Hur som helst, så var det otroligt intressant och så kul att se dom som man inte har sett på länge. Inte blev det sämre heller av att jag och Maggan låg och pratade till långt in på natten....

Ridläger för B-tränare!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-