Thottska villan Thottska villan

13 Oktober

När man är B-tränare så måste man varje år gå minst en kurs för att behålla sin licens. Det brukar vara väldigt intressanta kurser, men den stora behållningen är nog trots allt att man får träffa sina "kollegor".

En av fördelarna med att utbilda sig till domare, är att man får prata mycket häst och diskutera hur man ser på saker och ting. Det har varit så kul!

När man är på tränarutbildningarna, så är det samma sak. Det är högt i tak och diskutionerna är ibland vilda, men man känner trots allt att alla drar åt samma håll.

Den här gången har vi förmånen att få lyssna till Lussan och Elisabeth Lundholm. Dom har en fortbildning varje år och dom brukar vara väl värda ett besök :-) Nu ska vi få lyssna till dom måndag och tisdag.

Inte blir det sämre av att jag och min gamla kompis Maggan, från bla Tantkalaset, ska bo i samma rum. Problemet med det är att man aldrig kommer i säng på den tid man borde!

Men vi har trevligt.

Vi ska bo på Thottska villan på Strömsholm. 

En gång när vi var där på kurs, så fick ett speciellt rum.... problemet med det rummet var att par år tidigare hade jag varit inne i det rummet och fått en väldigt otrevlig känsla där. Vet att det låter konstigt, men det rummet har ingen bra stämning. Efter lite dividerande bytte vi med två goda vänner, som istället fick det "otrevliga" rummet och dom kände givetvis inte av någonting. Men dom har inte glömt att jag inte ville sova där!

Saken är bara den att när jag bokar Thottska brukar jag säga "men inte rum xx" och då får man aldrig en förvånad reaktion, så det är nog inte bara jag som får kalla kårar av det rummet.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-