Vårt fina ridhus! Vårt fina ridhus!

9 Oktober

Vi har precis fått en sarg i vårt ridhus och plötsligt så har ridhuset fått en helt annan atmosfär. I många år har vi bara haft lecablocksväggar i vårt ridhus, som egentligen är ett gammalt växthus. Nu har vi fått en elegant vitmålad sarg och man slås av förändringen var gång som man går in i ridhuset. Nu ser det så.......vackert  ( :-) ) ut.

Alla lamporna är bytta och dom, ännu så länge vita väggarna, riktigt gnistrar mot en. Man blir nästan andäktig.

Visst är det nog så att man kan rida lika bra om det inte är fint runt en, men jag tror många gånger att omgivningen påverkar. När man sitter i fina ridhus, så blir det en speciell känsla. Det känner man även när man tävlar att det blir lite "extra" när man är på en fin tävlingsplats.

Genom åren har jag ridit i många ridhus och på olika underlag, men ett av dom som har fastnat ligger på Öland. Deras ridhus är fantastiskt, men det som slår det mesta är deras vackra stall. Det har högt i tak och sadelkammare och kontor med mera är inrymda i små röda stugor som ligger utspridda i det stora stallet.

Annars är Lövstas ridhus ett sådant där må bra ridhus. Vackert, smakfullt (som hela Lövsta) och ett fantastiskt underlag. Appropå underlag, så har granngården Jursta numera  ett underlag som är ett av dom bästa som jag har ridit på.

Lite skrämmande att man är en sådan nörd att man hela tiden noterar sådant här.

Hästnörd.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-