Liten Freja Liten Freja

7 Oktober

Det senaste tillskottet till vår familj är en helt bedårande liten tjej vid namn Freja. Hon är en blandning mellan Norsk Skogskatt och Bengal och är nog bland det sötaste som man kan hitta!

Viktor var och lanade (stavas det så, märkligt fenomen förresten) hos en kompis och när han bestämde sig för att sova en stund så vaknade han upp med, ja självklart, Freja på bröstet. 

Sagt och gjort så tog han av sina födelsedagags pengar och plötsligt var familjen en Freja rikare.

Dom gamla katterna var i början måttligt roade, men Wirren har smält och dom leker för fullt. Sira däremot surar fortfarande och tycker att livet är allmännt irriterande just nu. Hon  har mjuknat lite grand, men väser fortfarande så fort hon får tillfälle. Surkart.

En av dom första dagarna hos oss smet Freja ut, tog sig runt huset och IN i kattburen utifrån. Sedan dess har hon varit helt nöjd med att hålla sig i buren med dom andra katterna. Min plan är annars att när hon klarar av att ta sig in och ut som hon vill ur buren ska hon få gå ut när hon vill. Bevisligen klarar hon det redan nu, men är helt ointresserad för tillfället.

Hur som helst, så verkar det som om jag har fått en ny kompis om nätterna, för hon ska ligga PÅ mig hela tiden, men är man så söt är det helt ok!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-