Dexter Dexter

5 Oktober

Var ju ett tag sedan.....

Under en lång period har jag helt enkelt haft så fullt upp att bloggandet inte ens har kommit i andra hand, utan typ tjugoandra hand. Nu börjar det lugna ner sig lite grand och lusten börjar komma tillbaka. 

Faktum är att det är flera av er som har frågar varför jag har slutat och då har jag blivit lite glad, för ibland har det kännts som om man bara skriver för sig själv. Vilket i och för sig är helt ok också, men tanken med en blogg är ju ändå att andra ska kunna läsa den också.

Enligt siffrorna är det ett helt gäng som gör det :-), men det är dåligt med kommentarer :-(

Nåväl. nu kör vi igen!

Som ni säkert förstår, så har det hänt en hel del och jag får helt enkelt uppdatera allt eftersom.

Men

Totte har varit superduktig och har placerat sig i nästan varje start i Msv B, så nu är han kvalad och klar till Msv A. Duktig!!!! Det stånkas och stönas, men jag tror han kommer att kunna gå en riktigt fin Msv A till våren.

Eskil tar tid på sig. Han är löjligt begåvad, men det är så många pusselbitar som ska falla på plats. Måste hela tiden påminna mig om att han måste få den tid han behöver och inte bli frusterad. Tanken är ju inte att han ska vara som bäst nu, utan målet med honom är ju GP. Dessutom har vi "a never ending story" med honom och hans sadelproblem. Han höjer ryggen så mycket bakom manken att han puttar fram alla sadlar och när dom har kommit för långt fram hamnar dom på bogarna och då vill han inte gå. Undrar vad han skulle säga om svanskappa! :-0 En hel del skulle jag tro!

Esther är fakstiskt igång! Fortfarande försiktigt, men helt klart på rätt spår. Efter ett helt gäng med sprutomgångar i kotleder och hovleder bytte jag taktik och åkte till ny veterinär, som efter en dags spekulerande kom fram till strålben. Hon fick stå kvar över natten och fick en dundermedicin och vips så rörde hon sig helt annorlunda. Nu får vi bara hålla tummarna att det håller i sig! Ett år är en lång tid att gå med ömma strålben :-(

Adina letar fortfarande barn som vill kela och rida, så sådana är alltid välkomna!

Anton fick ingen bra prognos och jag kände att jag inte hade råd att vänta tre år på någonting som inte skulle fungera, men hans uppfödare Marit kände att hon ville ge det en chans, så hon har köpt tillbaka honom. Hoppas att det går bra!

I stället blev det en lite hingstunge efter Luxus, som min goda vän Agneta, som har Sjövillans Stuteri, har fött upp. Det skulle egentligen inte bli någon ny, det bara blev så......

Han heter Don Michello, men kommer att kallas för Dexter.

Fortsättning följer! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-