26 Maj

Igår var Totte, Robert och jag iväg till Fågelbro för att rida en Msv B2. Bytena har ju plötsligt blivit ett litet frågetecken igen och jag var inte helt säker på att dom skulle fungera, men planen var att försöka sätta dom, så gott det gick.

Det blåste halvstorm stundtals på framridningen ute och i början var han lugnt sagt ofokuserad, men precis innan vi skulle in, så började det kännas ok. Väl inne kollade vi först in det tittiga bordet, sedan alla solkatter och sedan körde vi.

Frånsett en taktmiss i en ökning och en rejält spänd och hoppig skritt innan fattningen, så var han superfin att rida. Mjuk, följsam och snabb på skänkeln. Det känns att det är mycket som kan bli ännu bättre, men vi fick ihop 71.4 %, trots att det inte var ett perfekt program.

Det tar sig, sa pyromanen.

Duktig Totte!

Vi blev slagna med två poäng av duktiga Josefina Larsson på en halvsyster till Eskil - Samantha av Ena. Vi förlorade vinsten på den spända skritten......... men, vad tusan...... 71.4 % kan man leva med :-)

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-