Dimma i trädgården. Dimma i trädgården.
22 Maj

Jaha, nu har dom ändrat layout på hemsidan, så min vanliga textstil går inte att komma åt längre.... :-(

Hoppas det är tillfälligt.

Veterinären har inte ringt om Anton idag heller, jag måste ringa i morgon och stöta på. Känner att det här måste bli klart nu.

Jag red både Eskil och Totte för Lars idag. Båda två var riktigt duktiga, men Totte som har varit så superduktig med bytena sista tiden började plötsligt stoppa in orena byten igen. Jag vet ju att det brukar bli ett bakslag med bytena när dom börjar fungera men känns som väldigt dålig timing med tävling både på lördag och torsdag.

Ja, ja, jag får väl helt enkelt försöka att rida bättre :-)

Eskil verkar ha kommit ur sin "muppperiod" och bjöd på fin trav, men lite mattare galopp. Jag tror att vi har kommit in i en fas där det helt enkelt är jobbigt, därav muppperioden. Men är man så fin, så får man vackert finna sig i att man måste bära sig...... annars blir det ingen Grand Prix.

Känns skönt att jag tagit beslutet att han inte ska tävla i vår, utan att han kan få stärka sig i lugn och ro - skynda långsamt!

Esther fick träffa "Superdanne" idag, med det menar jag får fantastiske kiropraktor. Han tyckte att hon kändes bra, så nu fortsätter vi på den inslagna linjen och sätter fart (långsamt).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-