28 April

 

Så har då Totte debuterat Msv B!

 

Planen var att bara styra runt och inte lägga press på honom så att han inte tyckte att det var svårt. Han var SÅ duktig! Villig och lyhörd och vi fick ett jämnt program utan åttor, men också inga missar och inget betyg under sex. Resultatet blev 65,7 och en tredje plats. Duktig Totte!

 

Eftteråt var han så nöjd och stolt och det kändes som om han tyckte det var jättekul. Nu ska vi ge oss på det på det igen på onsdag. Planen är fortfarande att ta det lite lugnt och låta honom känna att det inte är för svårt. Kapaciten finns helt klart, men han måste vara med i huvudet.....

 

Eskil håller vi på och tragglar med sadelproblem igen :-( Provade en ny modell av Röösli idag som inte kändes så tokig. Ska rida i den några dagar, så får vi se, men den kändes lovande.

 

Jag red för Mattias Jansson onsdag och torsdag med Eskil och det är alltid så roligt! Här hemma red jag Totte för Lars på onsdagen och vi red program, han är så grym på det (och det mesta annat!)!

 

Esther var tvärhalt i fredags.......... på andra benet.....

 

Hovböld?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-