19 April

 

Nu börjar det äntligen bli vår!

 

Jag har köpt panseer och ska plantera framför stallet idag och det är ett säkert vårtecken :-)

 

Vi var i Dublin över helgen och det var en väldigt trevlig resa. Det var en vacker stad, men väldigt grå. Det fanns pubar i nästan varje kvarter och dom hade lyst upp sina gråa husfasader med färgglada dörrar. 

 

Vi var på en halvö och åt på lördagkvällen på en restaurant som hette Aqua och det är nog hittills en av mina topp fem middagar i livet - fantastiskt!

 

Här hemma rullar allt på med hästarna. Jag var inne med Esther och kollade hovleden igår och den är riktigt tjurig, så vi blev tvugna att spruta om en gång till :-( Hoppas det var sista gången.

 

Totte börjar bli riktigt duktig med sina byten och det känns som om dom börjar sitta på allvar nu, han börjar kännas som en medelsvår häst. Nu är det istället dags att ta itu med Eskils byten på allvar. Hittills har vi mest lekt med dom, men nu är det dags att befästa, så han kan gå msv (förhoppningsvis) i höst.

 

Jag är lite bekymrad för lille Anton. Han var inne hos veterinären igår och har osteochondros i bägge bakhaserna..... låter inte bra.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-