1 April

 

Idag har alla hästarna sprungit fint och även min lilla tillridningshäst har skött sig :-)

 

Den enda som inte rids är ju fortfarande Esther. Jag tycker det är så trist att inte få rida henne och vill att den där dumma hovleden ska vara läkrt NU. Hovleder kan ju vara lite tjuriga att bli av med, men det värsta är att hon nog har haft den ända sedan hon vrickade sig i somras och när vi har behandlat kotan har den blivit lite bättre eftersom hon har vilat.

 

Det enda positiva är att jag är ganska hundra på att vi är rätt på problemet nu, så nu kanske det rättar till sig.

 

Hela dagen i går var jag på Djurgården och dömde klubbtävlingar. Det var väldigt trevliga arrangemang och många trevliga människor att prata med, men jag var helt slut när jag kom hem. Eftersom dom bara har ett ridhus så fick en grupp rida fram och då hade jag paus, sedan tävlade den gruppen,sedan var det framridning och paus för mig, sedan tävlade den gruppen osv, osv. På det sättet betade vi oss igenom 40 starter.

 

Det var nog bara bra för mig med lite påtvingad inaktivitet emellanåt, för jag brukar inte vara så bra på att göra ingenting, så det var förmodligen därför jag var trött när jag kom hem, jag  var avslappnad :-)

 

Men, det var supertrevligt, så jag gör gärna om samma resa igen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-