22 Mars

 

Fredag kväll.....

 

Lustigt att man fortfarande tycker att det är den bästa kvällen på veckan. När jag jobbade som lärare så innebar fredagkvällen att man hade en hel helg framför sig. En helg där man skulle hinna göra allt det som man inte hunnit med under veckan, samtidigt som man skulle koppla av.

 

Nu när man jobbar heltid med hästar innebär ofta helgen att man har full fart och ibland gör man några av sina tyngsta arbetsdagar i veckan på helgen. Konstigt nog spelar det ingen roll, fredag kväll är bästa kvällen på veckan!

 

Idag var jag i Botkyrka igen och hade träningar. Det är konstigt, men det känns alltid som om det ridhuset måste vara en av dom kallaste platserna i Sverige. Tur att alla är så trevliga och ambitiösa, så att det väger upp kylan :-)

 

Men kall blir jag.

 

Jag sitter fortfarande och småfryser trots att träningen var klar vid kvart över sex (nu är klockan halv elva). I morgon ska jag till Ågesta och döma en klubbtävling, där har dom världens godaste bullar! :-)

 

I natt ska jag drömma om bullar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-