21 Mars

 

Usch, jag pallar snart inte den här vintern :-(

 

Det känns som om den AAAALDRIG tar slut. 

 

Kroppen är trött på att frysa och man har halkat runt så länge nu att det känns som om man har glömt bort hur man går utan att vara försiktig.

 

Den enda som blev glad när det kom en ny vända snö var Kanel. Han blev alldeles tossig och for runt som en yrvind i sin pinnjakt. Den lösa snön stod som ett moln runt honom och alla golven har varit blöta av all snö som han får med sig in i sin päls.

 

Ridhuset tycker inte heller om temperaturväxlingarna utan knakar, brakar och knäpper. Dessutom rasar det snö igen och det känns som om man tänker till över vad man gör med hästarna däruppe. Totte är nervstark och klarar det mesta, men till och med han tyckte det var lite läskigt i går.

 

Eskil beror det helt på dagsformen. Vissa dagar reagerar han inte alls och vissa dagar är han hur töntig som helst. Däremot verkar vi helt ha kommit förbi markskyggheten för den här gången - skönt!

 

Esther får inte gå upp där när det är så här, vill inte att hon ens ska märka att ridhuset kan vara läskigt....

 

Nästa fredag kommer Roger Ohlsson hit och ska ha clinic.

 

Han ska prata om hur en domare tänker när man dömer och vad man vill se.

 

Tanken är att Eskil ska vara LA - Msv hästen, så att han får lite miljöträning. Ska bli väldigt intressant att höra vad Roggan har att säga!

 

Clinicen är öppen för alla, så det är bara att komma om man är intrssserad. En utförlig inbjudan finns på Ekeby Ridsällskaps hemsida (det är Totte på bilden :-) ).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-