Nathalie och Delizia Nathalie och Delizia

10 Mars

 

Eskil och jag har ju haft lite diskussioner på senaste tiden. Jag tror att han börjar tycka att jag begär lite mer än han har tänkt sig och jag är inte lika effektiv som förra ryttaren som frågade efter ansträngning. Han har nog tyckt att jag inte har haft lika mycket att säga till om och har markerat att han "faktiskt anser att nog är nog"....

 

Sakta men säkert har jag vunnit mark genom att backa tillbaka till att bara rida grunder och inte kompromissa i något fall. Allt måste vara exakt som jag vill ha det, utan att på något sätt vara elak mot honom. Bara försöka visa, att nu är livet på det här sättet!

 

Igår när jag red för Malin Rinné blev han väldig trock mot slutet när han började bli trött. I vanliga fall hade jag nog lagt ner då och sagt att, nu är stackarn jättetrött. Nu blev han tvingad att gå iallafall och se där, efter lite motstånd kunde han tänka sig att gå en stund till.... och ytterligare en stund.... och ytterligare en stund.

 

Sur blev han, men han gav sig.

 

Efteråt tänkte jag att han aldrig skulle orka i dag söndag, men nu var han fin från början och låg duktigt framför skänkeln hela passet och det som i princip var omöjligt igår gick alldeles utmärkt idag.

 

Kaxpelle.

 

Min duktiga elev Nathalie Ekroth har förresten blivit antagen till "Young Riders Academy"!

 

Grattis Natta och Delizia :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-