Stephanie Saggau Stephanie Saggau

20 Februari

 

Vi var i Neumünster i helgen och det var lika trevligt som vanligt!

 

Det var fullt med fina hästar och duktiga ryttare. Redan förra året imponerad Damon Hill stort, men i år var han starkare och ännu finare. Vilken fantastisk häst!

 

Jag hoppas verkligen att dom svenska uppfödarna upptäcker honom (Marit???? Kerstin????), han har både exteriör, gångarter och verkar även ha temprament i världsklass....

 

När vi kom ner så pratade jag med duktiga Staphanie Saggau, som har målat Leander. Vi har beställt en tavla av Eskil och jag var nyfiken på om den var klar. Det var den inte, men hon gjorde klart den under meetinget. Det var så kul att se den målas, helt otroligt!

 

Jag fick med den hem och det var inte helt okomplicerat att få med den hem på planet, men det gick. Nu är den inlämnad på inramning. Jag köpte även ett litet tryck på Damon Hill, kunde inte låta bli :-)

 

För övrigt så kunde jag bara konstatera idag att jag har tre riktigt trevliga hästar, alla presterade super idag. Kanske ska sluta vara deprimerad över den här j*k*a vinter och vara glad över mina hästar istället.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-