10 Februari

 

Vi har haft möte i klubbens dressyrgrupp idag. Det är mycket kul som händer i klubben framöver och det närmsta är en programridning på söndag. Jag är inte hemma, så jag kan tyvärr inte vara med. Vi har planerat in ytterligare en programridning i Mars, en clinic med Roger Olsson, en ny exteriörclinic med mig och sedan får vi inte glömma vår tävling i April. Det var vårens aktiviteter, sedan ska vi hitta på ett gäng i höst också :-)

 

På årsmötet här i klubben blev det ny styrelse. Jag tror det är så  med klubbar att ibland måste det röras runt i grytan ordentligt. Det är bra att det kommer nya människor som inte vet "att det där går inte att göra". Det ska bli kul att se vad som händer framöver. 

 

Vi har länge haft bra folk i styrelsen, men efter ett tag förlorar man drivet. Efter att ha jobbat mycket ideellt inom både klubbar (dressyransvarig) och distriktet (ordförande i dressyrkommitén i Stockholms län), vet jag att det blir så för oss alla. 

 

Det är då nya vindar ska komma in!

 

Hästarna springer på fint. Totte var superfin i fredags när jag red! Helt otroligt vilken utveckling det har varit i honom. Det som saknas är att han måste orka vara jämnare, nu är han så väldigt upp och ner. Esther är annorlunda att rida nu, så nu kör vi på det inslagna spåret. Det är en riktigt fin liten häst.

 

Eskil är ju alltid Eskil. Självsäker och övertygad om sin egen förträflighet.... och alldeles underbar. Vi måste bygga styrka nu, så vi kan få fart på bytena igen. Han har helt klart mått bra av vila, men har tappat mer styrka än jag trodde att han skulle göra.

 

Bara att träna på!

 

Adina är lite deppig så jag är lite bekymrad. Nästan alla hennes barn har försvunnit, så jag måste nog sätta in en kontaktannons åt henne.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-