Eskil i sitt Hööksträns. Eskil i sitt Hööksträns.

5 Februari

 

Tänk att vädrets makter inte kan bestämma sig just nu. Ibland så är det tö och ibland så är det "svinkallt". Våren känns så otroligt långt bort vissa stunder. Nästa vecka så åker vi till Neumünster och jag längtar SÅ dit, tänk att få lite vårväder.....

 

I morgon ska jag på en kul "happening", Hööks öppnar en ny affär på Kungsgatan i Stockholm och vi i Tantkalaset är ju sponsrade av Hööks, så vi ska gå dit och vara VIPar. Det är lustigt, när jag var liten handlade man från Hööks och Börjes för att det var billigt och helt ok kvalité. Båda låg dessutom inte så långt bort från Västergötland. Det hade ju varit konstigt att skicka efter från någonstans som låg VÄLDIGT långt bort, som Stockholm till exempel. Min värld var inte så stor på den tiden :-)

 

Allteftersom man har blivit äldre har kvalitétskravet på alla tillbehör blivit högre. Man förstår till slut varför vissa träns är så mycket dyrare och man förstår även vitsen med att köpa dyrare. Hööks har på något sätt gått igenom samma metamorfos som jag har gjort. Kvalitétstänket är helt annorlunda nu där också. Visst har dom fortfarande dom billiga och helt ok sakerna kvar, men nu har dom även riktigt bra och kvalitativa tillbehör. 

 

Känns som om vi har vuxit upp ihop.

 

I morgon är det bara att ladda för att rida Eskil för Lars igen. Förra onsdagen (och även i morgon) var vi på bortaplan för att träna. Han var så laddad att jag höll på att inte komma upp, sedan var han som om han sprang på glödande kol (såg säkert väldigt snyggt ut). Han for runt och fjantade sig, blåste och var plötsligt markskygg..... När Lars väl kom (han var lite sen :-0 ), så blev han plötsligt trött och Lars klagade på att han inte var framför skänkeln.

 

Planen för i morgon är att inte sitta upp förrän Lars kommer, så kanske han kan visa att han är framför skänkeln åtminstonde en stund. Tonåring! (Eskil, inte Lars)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-