3 Februari

 

Tisdag till onsdag var jag nere i Vadstena med Agria. Vi lyssnade på föreläsningar, hade möten och åt gott. På kvällen gick vi på "Spökvandring" i Vadstena slott. Vi såg (eller kände av) inte ett enda spöke, men däremot ett antal skådespelare som jobbade stenhårt med att passa in i sina roller :-) Faktum var att det var både roligt och intressant!

 

Vet att vi var i Vadstena med skolan ett par gånger när jag gick i mellanstadiet.

 

Det bästa var nog dock den föreläsning som C-G Leissner gav oss på eftermiddagen. Han är advokat och väldigt (VÄLDIGT) intressant att lyssna till. Jag hörde en längre föreläsning av honom för ett tag sedan på Strömsholm, så för mig var det super med en sammanfattning av faran med att vara företagare i hästvärlden. "These are the things that nightmares are made of...." 

 

Vet att jag skrev om det förra gången jag lyssnade på honom, men det var lika skrämmande den här gången. I princip så spelar det ingen roll hur goda intentioner man har som egen företagare, man kan hamna i situationer som man kanske inte kunde undvika och då kan det vara kört. Lagtanken med den mäktige företagaren och den lille svage kunden stämmer inte inom hästvärlden :-(

 

Här hemma rullar det på och tanken är att hästarna ska komma igång för att göra sin första start fram i Mars - April. I morgon ska jag rida Esther för första gången sedan behandlingen. YIHAAAAA!

 

Var ute med hundarna och mötte Malin som var ute med Eskil, han såg verkligen tvärnöjd ut (och Malin också).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-