Maja Maja

29 Januari

 

Just nu är det så där full fart igen....

 

I söndags var jag hela dagen på dressyrdomarkurs på Djursholm. Helt otroligt egentligen att det ska vara så kul att grotta ner sig i nerd-detaljer.

 

På söndagen var vi äntligen på Brunmåla med lilla Esther.

 

Hon har inte känts riktigt ok när vi har ridit och det har varit svårt att sätta fingret på det exakta problemet. Nu visade det dig att hon är tät i ryggen. 

 

Det är ingen aktivitet där och vet Nolting trodde inte att det skulle vara någonting att oroa sig för när hon växt klart. För tillfället är hon övervuxen igen och då "puttas" ryggen ihop, så det är därför hon bockar så i galoppen.

 

Man får hjälpa henne med jämna mellanrum nu under en period och sedan är det noga att ryggen är rätt när man rider. Låter som någonting för mig :-)

 

Skönt att veta att hon kommer att fungera på sikt. Jag frågade om detta innebär begränsningar i framtiden, men det gjorde det absolut inte. "It is just a matter of managing".

 

Vet Nolting kom ihåg Esthers "kära mor" Maja...... han tyckte Esther var väldigt lik utseendemässigt, men inte hanteringsmässigt.

 

Sista orden han sa om Maja när han hade träffat henne var "she leaves an impression....." Och sju år senare kom han fortfarande ihåg henne.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-