24 Januari

 

Usch, det är så kallt att man blir alldeles deppig :-(

 

Det är faktiskt helt ok när man sitter och rider, men att hålla lektion eller vara utomhus av någon annan anledning (tex hundpromenad), så fryser man så det sticker i kinderna och luften känns kall i lungorna.

 

Inte min avdelning.

 

Jag hyser en ganska stor aversion mot vinter och vintersporter i största allmänhet. Enligt mig kan snö dra dit pepparn växer (och smälta där). Skidor är en veritabel plåga och skriskor kan väl vara ok en stund, men bör helst undvikas. Min enda "åka nerför" resa till alperna tillbringades metadels frysandes på hotellet eller också i stugan halvvägs ner i backen. Jäklar vad bra man åkte sista biten ner när man var lite halvpackad och ville till värmen.

 

Ingen hit.

 

Det man har att se fram emot nu är att det (förhoppningsvis) kommer en vår, men innan dess ska vi åka till Neumünster och titta på tävlingarna. Vi åker dit varje år med våra bästa vänner Jennie och Per. Inte nog med att man får se fantastiska tävlingar, umgås med trevliga människor, äta gott och vila ut. Det bästa av allt är nog att i Tyskland så är det VÅR!!!!

 

PS Jag har beställt nya tävlingsstövlar!!!! DS

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-