Esther Esther

17 Januari

 

Nu har vi varit hemma i flera dagar och det var nästan lite traumatiskt att komma hem, det är så KALLT! Dessutom, inte nog med att vi fick världens jetlag när vi kom till LA, nu fick vi dessutom världens jetlag när vi kom hem.......

 

Men.

 

Det är ändå alltid skönt att komma hem, man saknar ju Viktor och djuren så mycket när man är borta.

 

Eskil känns superfräsch efter sin vila och travar klart bättre än innan, så vilan behövdes. Han är så härlig, hur pigg han än är så är han alltid en gentleman, nästan..... Jag fick en bock i förrgår, bara för att han inte kunde låta bli, men sedan skötte han sig igen. Ska bli så kul att se vad som händer med honom i vår!

 

Totte känns också pigg och fin, så nu kör vi på.

 

Esther känns inte hundra och när vi var borta så ringde Susanne och sa att hon var halt. När jag kom hem så var det som vanligt igen, så jag tror det var i samband med skoningen på måndagen. Hon är SÅ ömfotad! Hennes mamma var likadan, så det har hon helt klart fått därifrån. Vi ska till Brunmåla och veterinär Nolting nästa söndag och jag hopppas verkligen att han hittar orsaken till varför hon känns som hon känns, fär det här är inte ok. Hon blir ju inte sämre av ridning och tycker det är kul, så jag rider på lite lätt fram tills dess.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-