6 Januari

 

I går åkte vi en bit upp med kusten, för att sedan vända och slutligen hamna i Venice. 

 

Utmed väg 101 ligger en av mina absoluta favoritrestauranter någonsin - Dukes.

 

Dom ligger precis vid vattnet och det känns nästan som om man sitter I vattnet. Maten är helt fantastisk, dom har mycket fisk och gör fisktacos som är helt OUTSTANDING!

 

Allt är Hawaiiinspirerat och känns väldigt genuint. Dom har fyra restauranter, varav två ligger på Hawaii, så dom vet nog hur det fungerar :-)

 

Vi tog en promenad utmed Venice beach och konstaterade att den var som vanligt.... med jämna mellanrum slår doften av marijuana emot en, här och där står det grönklädda människor som proppagerar för att man ska kunna använda droger av medicinska skäl. Däremmellan säljs det tavlor, armband, mexikanska dödskallar. Det spelas piano och diggiro. Man åker rullskiskor, skateboard och uteliggarna ligger som tunga högar lite här och där. Den obligatoriska freakshowen fanns där nu också och flera av "artisterna" var ute bland folk för att locka in oss till showen. "Only five dollars to see the freakiest show in the world!"

 

På kvällen var vi så trötta att vi inte ens orkade ta oss ner till Sunset och äta. Det blev ost och charkuterier här hemma.

 

Men, nu är en ny dag! På det igen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-