4 December

 

För ungefär tjugo år sedan bodde jag två år i Los Angeles. Eller, ja, strax utanför i Long Beach för att vara mer exakt. Men, jag arbetade mestadels inne i LA och då bla mycket i Hollywood och Beverly Hills. För tre år sedan åkte jag och Robert hit på semester och det var absurt, men fantastiskt roligt att komma tillbaka.

 

Nu är vi här igen och det är otroligt hur snabbt man anpassar sig till att vara här igen. Det är en konstig stad. New York är också konstig, men på ett helt annat sätt. Här är allt så extremt, samtidigt som det är väldigt avslappnat. 

 

Ingenting är konstigt, hur konstigt det än är.

 

Vi bor i en väns hus i West Hollywood och har det hur bra som helst. Idag har vi gått på Sunset Boulevard, shoppat och ätit lunch och ikväll ska vi ner till Sunset igen och äta middag. Just nu känns hästarna och allt därhemma väldigt långt borta och just nu känns det helt ok :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

  • Ingela » tidsoptimist......:  ”Men isåfall var väl 64% mycket bra!!!!! Grattis!!”

  • Anne-Carin » ps kandaren:  ”Med andra ord borde det ingå simning i dressyrprogrammen?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-