31 December

 

Nyårsafton!

 

När man var yngre så tyckte man att det var en av dom häftigaste kvällarna på hela året. Numera tycker man mer att det är en trevlig kväll med bästa vänner och god mat. 

 

Dom senaste åren har vi firat med våra bästa vänner, Jennie och Per, och vi har fått in en trevlig rutin med att vi har varit hos dom som har varit tvungna att ha kvällsfodringen

:-)

 

I år skulle vi vara här (trots att jag hade sluppit fodringen), men nu slumpade det sig så att deras son Wille blev magsjuk..... stackars Wille!

 

Istället blir det bara Robert och jag (Viktor är hos sin pappa), plus hundarna och katterna. Trist att inte Jennie, Per och Wille (och Viktor) är här, men vi får det nog mysigt iallafall. Robert ska laga havskräftor till förätt, oxfile med Hasselbckspotatis till huvudrätt och jag ska laga en smarrig Bailysglass med grädde till efterrätt. Blir nog helt ok!

 

I morgon kommer mamma och pappa som ska vara hus, hund, katt och tonårsvakt när vi åker bort på onsdag. Ska bli kul att dom kommer upp.

 

Dom slipper att vara hästvakt, dom är utlejda till höger och vänster, så det blir nog bra. 

 

Pussel som vanligt!

 

Gott Nytt År på er allihop och hoppas att ni får ett bra 2013!

 

Kram!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-