28 December

 

Fredag, åh, så skönt!

 

Tänk att varje gång fredagen kommer så känns det lika skönt. Tror det är en rest från när jag arbetade i skolan, för nuförtiden så är det oftast lika mycket jobb (ibland mer), som det är på vardagarna.

 

Idag har det varit full fart på dagen, Jag har haft lektion, ridit Esther och Totte, hämtat foder, varit på Apoteket, harvat och varit och fått en omgång av min PT. Någonstanns däremellan fick också Esther på sig en tappsko, men det var jag inte inblandad i.

 

Totte börjar bli sååååå fin. Korta stunder fattar man inte ens att det är Totte man sitter på. Han kan trava såååå fint och galoppen är super. Nu börjar han slutligen bli så stark att han klarar av sin stora kropp, jag fattade inte i början hur mycket styrka som skulle krävas av honom, men nu börjar man förstå.

 

Jag har sedan en tid tillbaka bestämt att han får bli kvar. Visst, han är på tok för stor, men han har samtidigt många fördelar. Han är otroligt trevlig att hantera, snäll att rida, rör sig bara bättre och bättre, snygg, börjar kunna både det ena och det andra.... Enda negativa är att han är stor. Men det är ju inte hans fel. :-)

 

Lilla Esther var som vanligt, "lilla Esther".

 

Eskil tycker inte om att inte bli riden, han är FÖRSUMMAD!

 

Han får stå varje dag i solariet och det är iallafall lite ok.

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-