26 December

 

Idag är det dags för en "kortkurs".

 

I vanliga fall så har jag alltid en tvådagars här hemma på gården helgen efter nyår, men i år så åker vi bort den andra Januari, så kursen får bli senare i Januari istället. En kompromiss blev att ha en endagskurs på annandagen istället, som ju faktiskt är i dag!

 

Det är lustigt, men så fort man kallar en träning för "kurs", så kommer alltid folk med fika och ska titta när deras kompisar rider. Stämningen blir snabbt gemytlig och det är trevligt att ha folk omkring sig som är intresserade och vill lära sig.

 

Jag gillar att ha kurs :-)

 

När det gäller mina hästar har jag känt mig lat över julen. Totte har gått och gick senast på töm i går. Är helt fascinerad av att han verkar äntligen ha kommit på vad jag ber om när jag vill att han ska trava på stället. Helt otroligt att det börjar att släppa! Det är så mycket som är på gång att lossna med honom, så det kanske är både bra och dåligt att jag ska åka bort.

 

Eskil vilar :-( Trist!

 

Esther kommer så sakta igång och jag har verkligen bestämt mig för att inte skynda på, men det är frustrerande, för det känns som om det är så mycket som hon BORDE kunna nu vid det här laget, men, ja ja, det får bli tids nog.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-