Esther för två vintrar sedan. Esther för två vintrar sedan.

23 December

 

Herregud, i morgon är det julafton!

 

Jag begriper inte hur det kan gå så här fort.....

 

Hela hösten har bara farit förbi (nåja, ibland har det känts fruktansvärt segt), men det har hänt någonting precis hela tiden. Både bra och dåliga saker.

 

Jag brukar vilja kolla igenom hästarna veterinärt med jämna mellanrum, Danne Kiropraktor och Thomas Massör underhåller dom hela tiden, men ibland är det bra att böja igenom. Både Totte och Esther kollades för några veckor sedan och i fredags var det Eskils tur. Han har utvecklats väldigt under hösten och man har märkt hur han har ändrat sig i kroppen. Sista veckorna tycker jag att han har blivit lite mer avhållsam i galoppen, medans traven bara har blivit allt bättre och bättre. Så är det ofta med yngre hästar, ibland händer det mycket i traven och ibland händer det mycket i galoppen.

 

Tanken var att han skulle få lite ledigt i början av januari, så nu böjde vi honom i fredags och han var lite öm i framkotorna. Inte mycket alls, utan förmodligen bara för att han har jobbat på, så nu känns det ännu mera rätt att låta honom få ett par veckor välförtjänt vila.

 

Mina hästar vilar ju sällan på sommaren, utan lite på vintern istället och nu är det dags för Eskil. Totte har redan fått sin lugna period och Esther har ju mer eller mindre vilat hela hösten efter sin vrickning i sommras, så dom får jobba :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-