Foto: Stalkerphoto Foto: Stalkerphoto

18 December

 

Så!

 

Long time, no see!

 

Ny dator, nytt namn, ny blogglust!

 

Mycket har hänt och jag tänker INTE gå igenom allt, men ni blir nog uppdaterade allteftersom. :-)

 

Hästarna går bra. Totte har blivit sprutad i ländryggen. Stackarn hade fått en muskelinflammation där, som inte var nådig. Han rör sig annorlunda nu, så jag undrar hur länge som han har känt av den. Usch, tänk vad mycket lättare det vore om dom kunde prata. Eftyer behandlingen så har han iallafall fått lättare att byta till vänster och högerbytena känns (och är) riktigt bra.

 

Eskil blir bara finare och finare, men känns lite sliten i kroppen så det blir snart dags för lite vintervila. Jag har lekt lite med byten på honom och vips, så verkar han förstå. Smart gosse, det där! Underbar!

 

Esther börjar så sakteligen komma igång, men jag tycker att hon känns sned, så jag är lite bekymrad :-(

 

För övrigt, så har vi gift oss, så jag har nytt namn: Klinge-Sporrong, vi hade en superhärlig dag och det känns jättemysigt att vara gift :-)

 

Ny dator har jag fått också! Den gamla Macen tröttnade allt mer och tillslut gick det inte att använda vissa bokstäver. Var sorgligt att kassera den, men nu börjar jag inse hur fantastisk min nya dator är, så det känns helt ok. Men slänga den gamla klarar jag absolut inte av att göra!

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-