11 November

 

Nu känns det verkligen att man är hemma igen. 

 

Det har varit full fart med alla hästar, skor som har tappats och både det ena och det andra som skulle fixas lite halvakut, direkt när vi kom hem. Plötsligt så kändes det som om vi inte alls hade varit borta.

 

Jag har varit i Borkyrka i två dagar och haft kurs. Det har varit väldigt trevligt och jag har träffat många trevliga människor och sett flera hästar som jag har blivit väldigt förtjust i och minst en som jag skulle kunna tänka mig att ta med hem :-)

 

Det är alltid lika kul att ha två dagar på sig och ha möjligheten att se hur ekipagen förändras bara på dessa två tillfällen. En del ekipage kommer tillbaka dag två och det syns att både häst och ryttare har funderat över natten och plötsligt så ser dom helt annorlunda ut!

 

Här hemma har mina fått skrota i skogen och ha det bra. Misstänkte att jag inte skulle orka rida i helgen eftersom jag fortfarande känner mig lite jetlaggad och dessutom är på väg att bli förkyld. Jag sitter här och fryser ganska rejält ikväll, så det blir nog tidig kväll ikväll, för i morgon så kör det igång tidigt, som vanligt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-