7 November

 

Då var vi hemma igen, en dag tidigare än tänkt. En ny storm var på väg in och vi blev oroliga att inte planen skulle gå. Både jag och Robert var tvugna att vara hemma till helgen, så det var bara att sätta fart och komma hem innan nästa storm skulle stänga flygplatserna. Så, här är vi nu.

 

Stormen Sandy. Den var inte speciellt trevlig, det förstod man när man flög in över New Jersey. Man kunde se resterna efter översvämningarna och på många ställen såg man torkade röda lerfloder. Delar av södra Manhattan hade fortfarande ingen ström när vi åkte och nu är nästa storm på väg in.

 

Stackars New York bor!

 

Det hade varit mycket diskussioner fram och tillbaka med hur dom skulle göra med maran. Många hävdade att man tog resurser som man kunde ha till att hjälpa människor och använde dom på fel sätt.

 

Så på fredag kvällen, när vi precis hade kommit, kom beskedet - maran ställdes in....

 

Man kan verkligen förstå beslutet... men.... dom kunde tagit det någon dag tidigare. Nu hade dom flesta löpare redan hunnit anlända.

 

Många löpare tog eget initiativ och sprang i Central Park på söndagen och stämningen var hög, trots att det officiellt var inställt. Ca 10000 löpare sprang på söndagen, ett relativt högt antal, när man tänker på att det var 47000 anmälda till loppet. :-)

 

Annars var New York som vanligt helt magiskt. 

 

Jag älskar New York!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-