16 Oktober

 

I morgon är det "Larsdag", båda grabbarna ska få vara med. Ska bli så kul första gången som Esther ska få vara med. Längtar så efter att hon ska komma igång efter sin vrickning.

 

Min Veronica i stallet ska sluta :-( Det känns jättetråkigt, men hon har varit duktig och trogen i ett och ett halvt år nu. När man är i den åldern måste man gå vidare ibland. Det kommar att kännas tomt, men hon kommer att vara kvar i stallet och det är det viktigaste!

 

Jag har redan fått en del intressanta svar på annonsen, men avvaktar några dagar med att svara dom som har mailat. Redan nu är det några som jag vill träffa.

 

I morgon kväll ska jag och Robert gå och se Chris Isaak. Jag är egentligen inte någon jättefan av den typen av musik, men Isaak gillar jag jättemycket så jag ser verklugen fram emot att få se honom.

 

Det har öppnat ett gym i Tungelsta! Helt otroligt egentligen, i lilla Tungelsta. Jag tog mig i kragen och åkte dit idag, tycker det är för kallt och blött att springa utomhus nu, och tilll min stora förvåning så var det riktigt trevligt!

 

Känns som om det kanske inte blir alltför svårt att få in den rutinen :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sylvia Berglund » ibland stannar tiden till:  ”HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besö..”

  • Chief Eli Dodoru » TANTKALAS:  ”Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... ..”

  • Linda » tidsoptimist......:  ”riktigt fin blomster dekoration! www.hanssonlinda.blogspot.com”

  • Anna » Att gå på tygeln:  ”Tyvärr måste man ofta ta upp de i den formen för att få bra poäng på tävling. Fö..”

  • Ingela » Att gå på tygeln:  ”Amen!!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-